Майсторски курс за полагане на италиански мазилки

„Теразид“ ЕООД организира поредица от специализирани практически обучения на майстори в полагане на италианските мазилки с марка „Адиколор“. Семинарите ще се провеждат в София в съботни дни през април и май, като първото обучение ще бъде на 22.04.2012 г. (неделя).
В рамките на един ден майсторите ще имат възможност да се запознаят с характерните особености на италианските бои и мазилки и да изпробват различни техники на работа с тях. Освен добре познатите полирани мазилки тип „стуко венециано“, участниците в курса ще имат възможност сами да изпробват многообразните декоративни ефекти, като „крокодилска кожа“ и „дървена ламперия“. Те ще са първите, които ще се докоснат и до най-новите продукти в серията с уникални металикови покрития на „Адиколор“ – “Joy” и „Shade S“.
Семинарите ще бъдат водени от специалисти на „Теразид“ ЕООД, преминали обучение при демонстратора на декоративните бои и мазилки в Италия.
От миналата годината българският производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид” ЕООД стана изключителен представител за България на италианската марка декоративни покрития „Adicolor”. Тази година „Adicolor” чества 25 години от създаването си и присъствието си в 30 държави от целия свят.
Всички заинтересовани може да получат повече информация за курсовете на e-mail: office@adicolor.bg или тел.: 0888 419 812.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023