Майсторски курс за полагане на италиански мазилки

„Теразид“ ЕООД организира поредица от специализирани практически обучения на майстори в полагане на италианските мазилки с марка „Адиколор“. Семинарите ще се провеждат в София в съботни дни през април и май, като първото обучение ще бъде на 22.04.2012 г. (неделя).
В рамките на един ден майсторите ще имат възможност да се запознаят с характерните особености на италианските бои и мазилки и да изпробват различни техники на работа с тях. Освен добре познатите полирани мазилки тип „стуко венециано“, участниците в курса ще имат възможност сами да изпробват многообразните декоративни ефекти, като „крокодилска кожа“ и „дървена ламперия“. Те ще са първите, които ще се докоснат и до най-новите продукти в серията с уникални металикови покрития на „Адиколор“ – “Joy” и „Shade S“.
Семинарите ще бъдат водени от специалисти на „Теразид“ ЕООД, преминали обучение при демонстратора на декоративните бои и мазилки в Италия.
От миналата годината българският производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид” ЕООД стана изключителен представител за България на италианската марка декоративни покрития „Adicolor”. Тази година „Adicolor” чества 25 години от създаването си и присъствието си в 30 държави от целия свят.
Всички заинтересовани може да получат повече информация за курсовете на e-mail: office@adicolor.bg или тел.: 0888 419 812.