Покана за тенист турнир

На 1 и 2 октомври (събота и неделя) строители и архитекти ще премерят сили на тенис корта на станалия вече традиционен есенен турнир „Строителен бизнес“. Тенис турнирът се организира от водещия производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид“ ЕООД за четвърта година на кортовете на СК „Дема“ в ж.к. Младост.
Тази година спортната надпревара е в дисциплините „Двойки Мъже“ и „Смесени Двойки“. Условието за участие в турнира е поне един от участниците в двойката да е дипломиран архитект, строителен инженер, изявен строителен предприемач или журналист от браншова медия. Записването за участие е до 16.00 часа на 30.09.2011 г. на e-mail: mnenova@dema-bg.com или писмено на факс: 02 976 85 36.
В миналогодишното издание на тенис турнира „Строителен бизнес“ сред участниците бяха представители на „Контракт сити“, „Оркикем“, „Линднер България“, „Мар Маг“, сп. „Наш дом“.

Повече информация за провеждането на турнира ще намерите в приложената Наредба.

Прикачени файлове

Наредба за турнир по тенис „Строителен бизнес 2011“ – 422 Kb

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023