ТЕРАЗИД сертифицира системи за здравословни и безопасни условия на труд и за опазване на околната среда

Водещият български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни продукти ТЕРАЗИД ЕООД сертифицира производството си по две нови системи – за здравословни и безопасни условия на труд (BS OHSAS 18001:2007) и за опазване на околната среда (ISO 14001:2004).
След като през 2002 г. компанията внедри система за управление на качеството съгласно ISO 9001:2000, сега премина успешно и процеса на внедряване на двете нови системи и оценяването им от Bureau Veritas Certification. Сертификатите са валидни до ноември 2011 година, когато според политиката на сертифициращата организация дружеството ще премине процес на ресертификация.
“ТЕРАЗИД винаги се е ангажирала да развива не само успешен, но и социално отговорен бизнес с грижа за защита на околната среда и на служителите си. Затова внедряването на системите BS OHSAS 18001:2007 и ISO 14001:2004 е част от нашата цялостна визия за развиваща се компания“, обяснява инж. Велин Александров, мениджър “Продажби” в дружеството.
“Стремежът ни да завоюваме доверието на клиентите и на всички заинтересовани страни се гради не само на високото качество, но и на възприетата политика за управление на околната среда, основаваща се на:
• Мотивация на персонала, формиране на фирмена култура, обучение и квалификация за осъзнаване необходимостта от грижа за опазване на околната среда;
• Производство на безопасни за околната среда продукти;
• Непрекъснат стремеж към намаляване на енергийните разходи и използваните природни ресурси”, се казва в Политиката по околна среда на ТЕРАЗИД ЕООД.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023