ТЕРАЗИД раздаде първите си годишни награди

Най-добрият български производител на строителни лепила и материали за фасадна топлоизолация ТЕРАЗИД раздаде своите годишни награди. Те бяха връчени за първи път на 16 декември по време на тържествена церемония. Идеята за учредяването на годишни награди „ТЕРАЗИД“ е на собственика на фирмата г-н Росен Станков. Според него, това е жест на внимание към партньорите на дружеството – водещи фирми в строителния бранш и като цяло, възможност за поощряване на бизнеса в България.

Наградите бяха присъдени в две категории: за търговски и строителни фирми. На официалното им връчване в столичния хотел „Олимп“ присъстваха водещите представители в бранша. Управителят на ТЕРАЗИД г-н Росен Станков връчи на отличените 8 фирми диплом и статуетка на скулптура Павел Димитров.

Отличенита са:

Категория „Строител 2005“:

„Най-добър клиент“ – „СЪНСТРОЙ“ ЕТ – Тони Станимиров

„Най-добър старт“ – „АРГОГРУП ЕКЗАКТ“ ООД

Категория „Търговец 2005“:

„Най-добър старт в продажбите“ – „БОДРОСТ-96″ ЕООД

„Най-добър ръст в продажбите“ – „ДЕТЕКС ТРЕЙДИНГ “ ЕООД

„Най-голям асортимент продукти“ – „ДОВЕРИЕ БРИКО“ АД

„Най-добър оборот продажби“ – „УНИЦЕМ“ ООД

„Най-голям оборот продажби“ – „ТИДИИМПЕКС“ ЕООД

„Най-голям оборот продажби“ – „ЕКОКЕРАМИК“ ЕТ – Емил Костов

Голямата награда – едноседмична екскурзия за двама на остров Малта, чрез томбола, получи „УНИЦЕМ“ ООД – един от тримата най-добри клиенти на фирмата за 2005 година.

ТЕРАЗИД ЕООД е с близо десетгодишен опит в производството на строителни смеси – циментови и гипсови лепила, шпакловки, фугиращи смеси и мазилки. С успех на българския пазар вече се предлагат най-новите продукти на ТЕРАЗИД – фасадни и интериорни бои.

Най-успешния продукт на дружеството за 2005 година е полимерната фасадна мазилка DECORIT. Да добавим и още едно постижение – през отиващата си 2005 година фирмата пренесе дейността си в нова производствена база и административна сграда в района на Гара „Искър“, София. Важно е да отбележим, че ТЕРАЗИД успешно премина и ресертификационния одит по системата за управление на качеството съгласно стандарта ISO 9001:2000 и срокът му беше удължен с още три години до октомври 2008 година.

Наближава първият юбилей на ТЕРАЗИД. През 2006 година фирмата ще отпразнува 10-та годишнина от основаването на дружеството, разбира се, със своите клиенти и партньори.

Ние използваме бисквитки. Когато посещавате уеб сайта ни, бисквитките ще бъдат съхранени на компютъра ви. За повече информация, моля разгледайте нашата политика за поверителност.
Последната актуализация на политиката за поверителност е на 11.01.2023