Италианските мазилки Adicolor вече се продават в магазините Mr. Bricolage

Изисканите декоративни италиански мазилки с марка Adicolor вече може да бъдат намерени в 10-те магазина от веригата строителни хипермаркети Mr. Bricolage.
Атрактивните интериорни решения са лесно постижими дори без намесата на квалифициран майстор. Голяма част от предлаганите декоративни покрития се нанасят лесно само с четка, а крайният ефект е изискан и впечатляващ интериор, пояснява продуктовият мениджър на Adicolor Антон Златанов.
Всеки от магазините разполага с богати мострени табла на разнообразните декоративни ефекти, а консултантите са преминали специално продуктово обучение, допълва той.
Престижната марка италиански бои и мазилки присъства в България от 2010 г., а изключителен представител е ТЕРАЗИД ЕООД. Пускането в продажба на интериорните декоративни покрития Adicolor в строителните хипермаркети Mr. Bricolage е поредната стъпка в сътрудничеството на двете компании. В магазините от веригата на територията на цялата страна може да бъдат намерени разнообразни лепила и шпакловки на циментова и гипсова основа, както и декоративни фасадни бои и мазилки на водещия български производител ТЕРАЗИД ЕООД.